top of page
Spetsk%C3%A5l%20Huvdsta%20Tr%C3%A4dg%C3%

HYR EN
ODLINGSBÄDD

Vill ni bli en del av vår fantastiska odling i den unika gårdsmiljön på Hufvudsta Gård, - ett stenkast från Stockholms stadskärna?

Företag, kommuner eller forskningsinstitutioner kan inför varje ny odlingssäsong leasa en odlingsbädd. Bestäm själva vad ni vill så och plantera, eller låt oss välja och göra jobbet. Var sedan med och sköt om bädden under säsongen eller låt oss göra det åt er. När det är dags för skörd ringer vi er så kan ni komma och hämta egna nyskördade, fantastiska grönsaker, blommor och kryddor. Är ni en restaurang kan vi skörda varje vecka efter ÖK.

Tillsammans producerar vi härodlad mat genom en kombination av gamla beprövade odlingstekniker tillsammans med nytänk och cirkulära experiment. Självklart jobbar vi utan bekämpningsmedel och konstgödsel, men det experimenteras hej vilt. Det finns även möjlighet att abonnera en bikupa med skötsel.

Under 2023 har vi tre företag som har en egen bädd hos oss. Det är Blomsterlandet som testar sin nya torvreducerade jord hos oss och låter bädden fyllas av både ätbart till oss människor och till pollinatörer. Det är även Hufvudsta Gård Mat & Möten som odlar för det egna kökets skull. Mer närodlat kan det inte bli! Och så har vi inte minst Comfort Hotel i Arenastaden som använder veckans grönt i restaurangen.

Hör av er och boka en bädd inför 2024.

Välkomna med er förfrågan!

info@foodloopz.se

0729114499

bottom of page