
JUST NU
Våren är på ingång!
I odlingsrummet börjar sådder gro och i Huvudsta Trädgård pågår förarbete, svinninsamling av diverse material som vi kommer att behöva och planering inför kommande säsong.
Är ni en restaurang i Stockholmsområdet med höga ambitioner gällande hållbar och god mat? Vill ni ha grönsaker och kryddor med det lilla extra? Hör av er! Vi vill gärna ha fler restaurangkunder nästa år. Men planeringen börjar NU, annars kan ni inte välja och vraka av vad ni vill ha!
Vidare så jobbar vi tillsammans med Blomsterlandet, Weibulls och Paul Svensson för att hjälpa fler platser i landet att få sina egna cirkulära stadsodlingar. Hör av er om ni vill veta mer!
Följ oss gärna på Instagram för att hålla dig uppdaterad om vad som händer hos oss @huvudstatradgard
Försäljning av grönsaker, fredagsbuketten och honung dröjer en stund och NÄR vi kan starta är svårt att säga redan nu. Allt hänger på väder och vind.