IMG_3502.jpg

JUST NU

Sommaren är slut! Grönsakerna håller på av att avstanna i produktion. Vi håller på att packa ihop och förbereda för vinter. Bäddar som skall släckas. Bikupor som skall förberedas. Och så vidare...

Är ni en restaurang i Stockholmsområdet med höga ambitioner gällande hållbar och god mat? Vill ni ha grönsaker och kryddor med det lilla extra? Hör av er! Vi vill gärna ha fler restaurangkunder nästa år. Men planeringen börjar NU, annars kan ni inte välja och vraka av vad ni vill ha!

Vidare så jobbar vi tillsammans med Blomsterlandet, Weibulls och Paul Svensson för att hjälpa fler plaster i landet att få sina egna cirkulära stadsodlingar. Hör av er om ni vill veta mer!

 

Följ oss gärna på Instagram för att hålla dig uppdaterad om vad som händer hos oss @huvudstatradgard

Försäljning av grönsaker till privatpersoner är slut för i år, men det kommer mer honung. Mörk, flytande, färsk hösthonung. Vi skriver en skylt vid grind samt postar på Instagram när det går att köpa/boka.